0 km otomobil kampanyaları satışları artırmaya yetmedi mi? Bunu diyenlere hazırladığım bu tabloyu gösterin!

0 km otomobil modelleri
0 km otomobil modelleri

0 km otomobil kampanyaları satışları artırmaya yetmedi mi? Bunu diyenlere hazırladığım bu tabloyu gösterin! 0 km otomobil modelleri.

1 milyon TL’ye 7 kişilik SUV 0 km SUV!

Mayıs ayında düzenlenen 0 km otomobil kampanyalarını bol bol konuştuk. Bazı markalar önemli kampanyalar yaptı. Bu kampanyaların işe yaramadığı vs gibi konularsa Haziran geldiğinde ortaya atıldı. Eğer bunları çevrenizde söyleyenler varsa onlara hazırladığım bu tabloyu gösterin.

0 km otomobil satış sonuçları Mayıs 2024 açıklandı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği ODMD sonuçları açıkladı. Belli olan 0 km satış sonuçlarına göre en çok satan 15 otomobil modeli tablosu yaptım. Bu tablonun çoğunu Mayıs ayında kampanyası güçlü modeller oluşturdu.

EN ÇOK SATAN 15 OTOMOBİL MAYIS 2024

Renault Duster ön sipariş dönemi RESMEN BAŞLADI!

Renault Clio Mayıs 2024 kampanyası çok konuşulmuştu. Bunun karşılığı liderlik olarak geldi. Yerli Otomobil Togg T10X kampanya etkisiyle en çok satan ikinci otomobil modeli oldu. Renault Megane Sedan kampanya desteğiyle üçüncü sırada yer aldı. Chery Tiggo 8 Pro son anda gelen kampanyayla iyi satmış. İyi kampanyaya uzak duran Fiat, Egea Sedan satışının düşmesiyle bunun bedelini ödemiş. Volkswagen Taigo ve Honda City iyi kampanyanın faydalarını net bir şekilde görmüş. Volkswagen Polo en çok satan 10 model arasına 9. sıradan girmiş. Hyundai i20 ve MG HS’de kampanyanın karşılığını almış.

0 km otomobil modelleri.