Chery Tiggo 4 Pro Haziran sonunda Türkiye’de satışa sunuluyor! Kaç paraya satışa çıkar?

Chery Tiggo 4 Fiyat Listesi 2024.
Chery Tiggo 4 Fiyat Listesi 2024.

Chery Tiggo 4 Pro Haziran sonunda Türkiye’de satışa sunuluyor! Kaç paraya satışa çıkar? Chery Tiggo 4 Fiyat Listesi 2024.

Söylentilerde 350-400 bin TL arasında indirim iddiaları var!

Chery Tiggo 4 Pro modeli Türkiye’de satışa sunulmak için artık gün sayıyor. Marka tarafından açıklanan resmi bilgiye göre bu B Segment SUV Haziran sonunda Türkiye’de satışa sunulacak. Son dönemlerde satışı yılın sonuna ertelendi söylertileri var. Ama marka yönetimi tarafından henüz bana mail yoluyla bir basın bilgilendirmesi gelmedi. En çok merak edilen konulardan birisi bu aracın kaç para olacağı yönünde. Haziran ayı geldiği zaman kur durumunu tahmin etmek zor. Bu nedenle bugün için geçerli bir fiyat tahmini olduğunu lütfen unutmayın. Marka yönetimi tarafından beklendiği gibi bu aracın şimdiden kaç para olacağının açıklanmasını beklemek mümkün değil. Ancak piyasada enteresan söylentiler kulağıma geliyor. Chery Tiggo 4 Pro’nun Türkiye’ye atmosferik ve manuel şanzımanla gelebileceği söylentileri çok konuşuluyor. Bunlar tamamen sallamasyon bilgiler de olabilir. Durum gerçekten böyle olursa bu aracın başlangıç fiyat tahmini değişir.

Chery Tiggo 4 Pro vergisiz fiyatı 400-450 bin TL aralığında görünüyor. Fiyatı bu şekilde yazmak zorundayım. Çünkü Güney Afrika, Çin vs ülkelerden fiyatlarına bakabiliyorum. Avrupa satışı olacağını düşünmediğim bir model olan Tiggo 4 Pro vergisiz fiyatı 450 bin TL olarak baz alacağım. Dediğim gibi bulabildiğim fiyatlar bu şekilde bir fiyatının olabileceği tahminini yaptırıyor.

Tiggo 4 Pro Fiyat Tahmini

Bu fiyatı gördüğünüz zaman çok ucuz olacak yorumu yapmanızı da istemem. Çünkü buna vergi eklenecek. Neyse konumuza dönelim. Chery Tiggo 4 Pro vergisiz fiyatı 450 bin TL. Buna yüzde 80 ÖTV ve yüzde 20 KDV eklediğim zaman karşıma çıkan anahtar teslim satış fiyatı 972 bin TL oluyor. Tahminen 1 milyon TL altında fiyatı olur gibi görünüyor. Bu manuel şanzımanla satılan modelin fiyatı olacaktır. Otomatik şanzımanla satılacak seçeneğin vergisiz fiyatıysa 530 bin TL civarında. 530 bin TL fiyatı olan araca vergileri eklediğim zaman anahtar teslimi satış fiyatı 1.100.000 TL olacak gibi görünüyor. Lütfen unutmayın. Bunların hepsi tahmin. Asıl fiyatı Haziran sonunda Türkiye’de satışa sunulduğunda hep birlikte öğreneceğiz. O döneme kadar kurda, vergilerde, maliyetlerde bir değişim olmaması durumunda karşımıza çıkabilecek tablo bu. Bir şey daha söylemem gerekiyor: Satışa sunulduğunda her şey ne olursa olsun Tiggo 7 Pro’dan 200-250 bin TL aralığında daha ucuz olan bir araba olacak.

Skoda Kamiq Fiyat Listesi Nasıl? Skoda Türkiye yönetimi bu modelde önemli bir kampanya yaptı!

Chery Tiggo 4 Fiyat Listesi 2024.

Chery Tiggo 4 Fiyat Listesi 2024

Chery Tiggo 4 Fiyat Listesi 2024.