Renault Duster ön sipariş dönemi DEVAM EDİYOR! Araçlar ne zaman teslim edilecek? Fiyatları belli oldu mu?

2024 Renault Duster 0 km sipariş.
2024 Renault Duster 0 km sipariş.

Fiyatları açıklanmadan ön siparişe açıldı! Renault Duster ön sipariş dönemi RESMEN BAŞLADI! 2024 Renault Duster 0 km sipariş. Renault Duster ön sipariş dönemi RESMEN BAŞLADI! LPG’li manuel şanzımanlı seçenek model listesine eklendi! Renault Duster ön sipariş dönemi DEVAM EDİYOR! Araçlar ne zaman teslim edilecek? Fiyatları belli oldu mu?

YOK ARTIK FORD! HAZİRANA DAMGA VURAN KAMPANYA!

OYAK Renault Bursa Fabrikası’nda üretilmeye başlayan ve artık Renault markası adı altında satılan Duster ile ilgili son gelişmeler resmen belli oldu. Yerli Üretim Renault Duster için ön sipariş dönemi resmen başladı. Ancak aracın kaç para olduğu açıklanmadı! Teslimat zamanı için de Temmuz Ağustos ayı olduğu belirtiliyor. Bu arada LPG’li versiyon ön siparişe açılmamış. Duster satın almak istiyorsanız Hibrit ya da Mild Hibrit tercih etmeniz gerekiyor.

RENAULT DUSTER ÖN SİPARİŞ SİSTEMİ NEDİR?

2024 0 km Renault Duster ön sipariş sistemi ile ilgili bilgiler Renault Türkiye internet sitesinde açıklandı. Haberin devamında marka yönetimi tarafından açıklanan bilgileri bulabilirsiniz.

“Ön sipariş sistemi, Yeni Renault Duster modeline özel avantajlarla ilk sizin sahip olabilmeniz için tasarlanmıştır. Sistem sayesinde Renault Duster’ı satış başlangıcından ve fiyatlarının duyurulmasından önce, online olarak hızlı ve kolay bir şekilde dilediğiniz yerden rezerve edebilecek, rezervasyon sonrasında satın almak istediğiniz aracınızın durumunu online olarak sistem üzerinden takip edebileceksiniz. Üstelik, Renault Duster lansmanına özel olarak ön sipariş sistemi ile araç satın alan tüm müşterilerimize YouClip çok yönlü sabitleme sistemi hediye edilecektir.”

Yenilenen Nissan Qashqai’nin fiyatları açıklandı! Nissan QQ lansmana özel kampanyalı olarak satışa sunuldu!

Satın almak istediğiniz Renault Duster’ı ve onu teslim almak istediğiniz yetkili satıcıyı seçtikten sonra, online ön sipariş sistemi üzerinden kredi kartınız ile yapacağınız rezervasyon bedeli ödemesi ardından aracınız sizin adınıza rezerve edilecektir. Bu süreç sonrasında siparişinizin durumunu belirten bilgilendirme e-postaları düzenli olarak tarafınıza iletilecektir. Renault Duster modelinin fiyatlarının duyurulmasından hemen sonra Renault Yetkili Satıcısı’ndaki satış temsilciniz sizinle iletişime geçecektir. Görüşme esnasında temsilciniz rezerve ettiğiniz Renault Duster’ın fiyatı ve teslim işlemleri için sizleri bilgilendirecektir. Ön sipariş sistemi, Renault Duster modeli için müşteriye satın alma önceliği tanıyan bir online rezervasyon sistemidir. Bu online rezervasyon, nihai satış sözleşmesi veya mesafeli satış sözleşmesi olarak değerlendirilemez. Ön ödeme yapmış olmanız, aracın fiyatını sabitleme hakkı tanımaz. Nihai satış faturasının kesildiği tarihe kadar araç fiyatında ve buna bağlı vergi dilimlerindeki değişiklikler, nihai satış faturasına doğrudan yansıtılacaktır.

Ön sipariş sistemi ile rezerve etmiş olduğunuz Renault Duster aracınızı, plaka ve tescil sürecine kadar dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Siparişinizi iptal etmek için aracınızı rezerve ettiğiniz Renault Yetkili Satıcısı ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Ardından 20.000 TL’lik ön sipariş bedelinin tamamı size iade edilecektir. Dilediğiniz aracı rezerve edebilmeniz için 20.000 TL’lik ön sipariş bedeli ödemesinin yapılması gerekmektedir. Ödemenizi kredi kartı ile IYZICO üzerinden güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Fiyatların duyurulmasından sonra Renault Yetkili Satıcısı’ndaki satış temsilciniz sizinle iletişime geçip rezerve ettiğiniz aracın fiyatını paylaşacaktır. Nihai fiyat ise aracınız Renault Yetkili Satıcısı’na geldikten sonra sizlerle paylaşılacaktır. Nihai fiyat paylaşımından sonra ödemenin kalanını beş iş günü içerisinde tamamlamanız beklenmektedir. Evet, ödenen 20.000 TL rezervasyon bedeli, satın alma aşamasında toplam araç bedelinden düşülecektir. (IYZICO komisyon tutarı (yapılan ön ödemenin %2 si (400 TL) müşteri tarafından ödenmelidir.)

2024 Renault Duster 0 km sipariş.

2024 Renault Duster 0 km sipariş.