Marka değeri konusunda en önemli faktör onun ikinci elidir! 2. el değeri artarsa markanın her şeyi artar!

ikinci el otomobil Renault 2024.
ikinci el otomobil Renault 2024.

Marka değeri konusunda en önemli faktör ikinci elidir! 2. El değeri artarsa markanın her şeyi artar! ikinci el otomobil Renault 2024.

225 bin TL indirim, 6 yıl 150 bin km garanti, %0 faiz, takas desteği

Öncelikle bu bilgiler bana resmi olarak gönderilen basın bülteninden alınmıştır. Haberin devamında açıklamanın detaylarını bulabilirsiniz. Markaların ikinci el konusuna verdiği önemle ilgili bugüne kadar gördüğüm en net açıklamalardan biri oldu.

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş SCOT TÜRKİYE – Nesnelerin İkinci Şansı / 2. El Konferansı’nda  yaptığı konuşmada, ikinci el kavramının otomotivde veya araçta kendini bulduğunu belirterek “İkinci el denince aklımıza hemen otomotiv gelir. Ancak ikinci el konusunu bir ürünün ekonomik hayat döngüsünde; markanın değerinin oluşmasındaki en önemli faktör olarak görüyorum. Bir ürünün olmazsa olmaz faktörü ikinci el değeridir. Markanızı değerli kılmak istiyorsanız, ikinci el değeri yaratmak zorundasınız” dedi. Otomotiv sektörünün standart, sabit, alım ve satımdan oluşan sürdürülebilir bir sistem olduğunun da altını çizen Çağdaş şunları söyledi: “Sistem olmadan marka yönetimi de olamaz. İkinci el değeri müşterinin gözünde artarsa kalite, güven, imaj; her şey artar. Müşteri algısında yaratacağınız bu değer otomatik olarak güven ve marka bağlılığını beraberinde getirir. Bugün otomotiv dünyasındaki ikinci el pazarına yönelik çok başarılı siteler, şirketler, platformlar var. Doğru alım ve satım fiyatını verebilecek olanlar, markanın kalite algısını doğru yansıtabildikleri sürece istikrarı sağlayabilenler büyüyecektir” diye sözlerine ekledi.

CHERY ARRIZZO 8 GELİYOR! Chery Arrizo 8 hem PHEV hem de 1.5 turbo benzinli motorla satılacak!

ikinci el otomobil Renault 2024.

ikinci el Renault Berk çağdaş.

ikinci el otomobil Renault 2024.