Geely 1.5 turbo motor ve hibrit SUV seçenekleriyle Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor! İşte söylentiler!

0 km Geely SUV 2024
0 km Geely SUV 2024

Geely 1.5 turbo motor ve hibrit SUV seçenekleriyle Türkiye yollarına çıkmaya hazır! İşte konuşulanlar! 0 km Geely SUV 2024.

Türkiye’de 1 milyon TL’ye 7 kişilik SUV satışa sunuldu! ANLATTIM!

Her şeyden önce bu haberin resmi bir yanı bulunmuyor. Burada yazılanlar Geely modelleriyle ilgili piyasada konuşulan ve Türkiye’de medyaya yansıyan bazı haberlerden. Bu konuda benim yorumumu çok merak eden olmuş. Şöyle söyleyeyim Geely kesinlikle Türkiye pazarına gelecektir. Ama Chery gibi kendisi mi gelir? Türkiye’de bir distribütör ile anlaşarak mı gelir? Bu ikisini tahmin etmek biraz güç. Bu kısımda bana göre Geely kendisi Türkiye’ye gelecektir. Türkiye pazarını sahip oldukları Volvo markasıyla yakından tanıyan Geely kendi gelerek pazarlama ve satış gücünü de kendi ele almak isteyecektir. Geely markasıyla ilgili piyasada konuşulanlara ve medyaya yansıyan haberlere baktığım zaman karşıma çıkan detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden biri olan Geely, tıpkı Chery markasının yaptığı gibi ilk etapta Türkiye pazarında SUV modelleriyle boy gösterecek. Bu SUV modellerde yine Chery markasında olduğu gibi 1.5 litre turbo motor seçenekleri yer alacak. Hem otomatik hem de manuel şanzıman seçenekleriyle satılan Geely SUV modeller ilk etapta otomatik şanzıman seçeneğiyle Türkiye yollarına çıkar. Geely elektrikli otomobil modellerini de Türkiye’deki elektrikli araç tebliğine takılmadan getirebilir. Çünkü Türkiye’nin ticaret anlaşmasının olduğu ülkelerde de üretim yapıyorlar. Bu onlara elektrikli araçlarını fiyatlandırmak açısından önemli bir avantaj sağlar.

YENİ GEELY COOLRAY TAM BİZE UYGUN!

Geely’nin global internet sitesine baktığım zaman önemli yenilikler yaparak bir hazırlık içinde olduklarını açık bir şekilde görüyorum. Yepyeni bir platform geliştiren marka yeni araçlarını onun üzerine inşa ediyor. Yeni Geely Coolray bu modellerden biri. Global internet sitesinde yapılan açıklamaya göre BMA adı verilen yeni platformun üzerinde yükselen bu araçta 1.5 lt turbo motor görev yapıyor. 1.5 Turbo 4 silindirli makine, 172 HP güç, 290 Nm tork üretiyor. 0’dan 100 km/s hıza 7.6 saniyede çıkan araç, yine açıklanan bilgilere göre 100 km’de 5.8 litre yakıt tüketiyor. İddialı makineyi 7 ileri oranlı çift kavramalı otomatik şanzıman tamamlıyor.

1 Milyon TL’ye satışa çıkan 0 km 7 kişilik SUV modelin tüm özellikleri! Resmi olarak açıklanan bilgilerdir!

0 km Geely SUV 2024.

0 km Geely SUV 2024

0 km Geely SUV 2024.