Bu haber yeni yılda Egea satın almak isteyenleri üzecek! Tofaş tarafından KAP’a açıklama yapıldı!

TOFAŞ Fabrikası Üretim Durdurma 2023
TOFAŞ Fabrikası Üretim Durdurma 2023

Bu haber yeni yılda Egea satın almak isteyenleri üzecek! Tofaş tarafından KAP’a açıklama yapıldı! Tofaş tarafından KAP’a üretim durdurma açıklaması yapıldı. TOFAŞ Fabrikası’nda Fiat Egea Ailesi ve Fiat Fiorino üretimi yapılıyor. Fiat Doblo üretiminin Ocak ayında olup olmayacağıysa belirsizliğini koruyor. TOFAŞ Fabrikası 2023 yılının başında ne kadar kapalı kalacak? TOFAŞ Fabrikası Üretim Durdurma 2023.

INSTAGRAM HESABIM

TOFAŞ yönetimi tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP’a üretim arası duyurusu yapıldı. “Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi” başlığı altında bu açıklama yapıldı.

Açıklama metnindeyse “Yılsonu envanter sayımı ve üretim hatlarında yapılacak planlı bakım ve üretim sistem altyapı değişikliği çalışmaları sebebi ile üretime ara verilmesi” denildi.

Yapılan bu açıklamanın sonucunda 02.01.2023 ile 16.01.2023 tarihleri arasında üretime ara verilecek. Yani fabrika yılın ilk günlerinde 14 gün kapalı kalacak.

Bilindiği gibi Tofaş Fabrikası’nda Fiat Egea Ailesi modelleri üretiliyor. Fiat Egea Sedan, Fiat Egea Cross gibi önemli modeller bu aile içinde yer alıyor. Bunun yanında fabrikada Fiat Fiorino modeli üretiliyor.

Fiat Doblo üretimiyse 2022 yılının sonunda bitecek görünüyordu. Bu durumla ilgili bir açıklama henüz gelmedi.

Yapılan açıklamanın tam metni şu şekilde: “Şirketimiz Bursa Fabrikasında yılsonu envanter sayımı ve üretim hatlarında yapılacak planlı bakım ve üretim sistem altyapı değişikliği çalışmaları sebebi ile 2 Ocak 2023 – 15 Ocak 2023 tarihleri arasında üretime geçici olarak ara verilecektir. Fabrikamız 16 Ocak 2023 Pazartesi günü üretime başlayacaktır.”

“Üretim sistem altyapı değişikliği çalışmaları sebebi ile” açıklamasının ardından bakalım yeni bir haber çıkacak mı?

Tofaş KAP açıklaması bu hafta gelir mi? Fiat Doblo ve yeni üretilecek modeller açıklaması yapılır mı?

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

TOFAŞ Fabrikası Üretim Durdurma 2023.

TOFAŞ Fabrikası Üretim Durdurma 2023

TOFAŞ Fabrikası Üretim Durdurma 2023.